Överlägg

Om

About  Imaginable Ideas

Jag har grundat det här företaget för att hjälpa företag att arbeta strategiskt med UX. Jag vill att de ska få så nöjda kunder så att de kan utveckla och växa sin affär. Jag har arbetat inom området UX för internet i över 20 år - alltid nära teknik, användare och affärsutveckling. Under den här tiden har jag lett ett antal produkt- och affärsutvecklingsprjekt och lanserat många nya användarupplevelser till marknaden. Min resa tillsammans med Projectplace, ett SaaS-företag har gett mig många insikter. Under min tid växte vi från 5 till 700 anställda och jag har lärt mig mycket om vad som fungerar och inte fungerar och fått många insikter i hur man strategiskt kan arbeta med UX och produktutveckling i såväl det mindre som större teamet. Viktigast av allt är ett hungrigt och passionerat team, samt insikten om att börja i små steg för att få saker att röra sig framåt.

 

Lean UX Strategy & Design focusing on user needs and technical possibilities towards your Business Vision.
Vår sweet spot - er vision, tekniska möjligheter och användarnas behov och drömmar. De behöver alla gå hand i hand för att skapa rätt lösning för er.

Jag hjälper er gärna att komma underfund med hur er vision kan uppnås med nya digitala kundupplevelser. Kolla gärna in min LinkedIn-profil eller skicka ett email eller ring mig. Jag jobbar från Stockholm och jag är alltid öppen för en kopp kaffe,.

Imaginable Ideas AB
Guldgränd 7
187 44 Täby
Sweden

UX Design & Strategy - Imaginable Ideas